Om Holbæk Dental ApS

Vores team hos Holbæk Dental består af Daniel og Katrine, som begge er ejere. Vi har over 20 års erfaring i faget, som dækker både fast og aftagelig protetik. Vi vægter god dialog med vores kunder, som sikrer deres patienter et godt resultat. Teknologi er i konstant forandring og udvikling. Vi gør vores bedste for at opfylde vores kunders behov ved hjælp af avanceret teknologi, der hjælper os med bedre at forstå og skabe præcis det, der er brug for.

I vores laboratorium kombinerer vi kunsten af håndværk med det nyeste inden for digitale løsninger. Hvis du er på udkig efter et laboratorie, der vil tage sig af dine behov, vil du finde ud af, at vi hos Holbæk Dental vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dem.

Du er altid velkommen til at kontakte os for information og dialog om vores produkter. Ønsker du et tilbud på et eller flere af vores produkter, kan du kontakte os på telefon 42 900 211

 

Centralt placeret i Holbæk

Vores laboratorie ligger centralt placeret i Holbæk på Jernbaneplads 2, st.th, kun et stenkast fra Holbæk Station.
Der er let tilgang til parkering for patienter bag bygningen via Lindevej.

Holbæk Dental - Daniel

Tandtekniker Daniel Voicu

Holbæk Dental - Katrine

Tandtekniker Katrine Hyllegaard

DEN GODE DIALOG I HØJSÆDET

Vi er altid tilgængelig og lydhøre over for vores kunder og deres ønsker. Hos os er samarbejdet med vores kunder og deres patienter vigtigt. God kommunikation og grundig planlægning er derfor altid i højsædet hos os. Har du spørgsmål - så er vi her for at besvare det.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vores kunder forventer ensartet kvalitet i produkter, god service og produkter, der kræver minimale justeringer. Disse forventninger bestræber vi os på at opfylde. Vi garanterer at opretholde kvaliteten og løbende forbedre vores produkter for at imødekomme vores kunders behov.